Bliv klogere på søgemaskineoptimering 2018

Bliv klogere på søgemaskineoptimering 2018

Hvis du ønsker at øge trafikken til din hjemmeside eller webshop fra søgemaskinerne, er SEO – søgemaskineoptimering – den enste vej frem. Med veltilrettelagt og professionel SEO kan du nå rigtig langt. Det kræver til at begynde med, at du sætter dig ind i, hvad SEO er – for det at optimere sin website og skabe trafik til denne er andet og langt mere end blot at sætte relevante keywords ind på sin hjemmeside.

Søgemaskineoptimering 2018 – en kompleks størrelse

Hvor søgemaskineoptimering førhen blev associeret med det at nævne et keyword tilstrækkelig mange gange i produktbeskrivelserne på sin webshop eller i brødteksten på sin website, er begrebet SEO i 2018 langt mere omfattende og kompliceret. For det første skelnes der mellem onsite og offsite SEO, hvor onsite SEO – groft sagt – er de tiltag, du selv kan foretage på din website. Dette inkluderer intern linkbuilding, optimering af brødtekster og produktbeskrivelser, beskrivende markup og tagging af billeder og links samt opbygning af en sidestruktur, som er logisk og danner basis for en intuitiv kunderejse.

Offsite SEO udføres typisk af et professionelt SEO firma, som har de nødvendige redskaber og faciliteter (for eksempel et blognetværk) til rådighed. Og her kan du nå virkelig langt. Du kan se, hvor gode resultaterne for forskellige online virksomheder er, på klikko.dk/cases.