En nidkær gartner eller en overordnet en

En nidkær gartner eller en overordnet en

Lige en anbefaling til gartnerservice, inden vi går i krig med den reelle artikel: https://bshaveservice.dk/

En gartner er ikke det samme som en havemand, for en gartner lægger sig tættere på det at være den ansvarshavende for en have, hvor man står for, at alt står snorlige, altid er pænt, altid er beskåret og tager sig pænt ud, til når der skal være gæster.

En professionel gartner kan blandt andet arbejde ved godser eller andre steder, hvor der er store arealer med have, som der skal sørges for. Faktisk hele er året er der noget, man skal huske i forbindelse med, hvad de forskellige planter kan tåle, hvad de ikke kan tåle, hvordan man hindrer tørke eller sikrer planterne i den periode – og så er der den anden tid på året, hvor der er frost.

Men gartneren er ikke bleg for selv at gribe til det grove arbejde, det er faktisk mere reglen end undtagelsen, for man er ikke bare ham, der holder det forkromede overblik, selvom man måske er flere gartnere, der er om den samme opgave, hvorfor der er én, som er ansat til at være ham med det kølige overblik, der planlægger alt.

Mens havemanden mere er ham, der netop griber til de opgaver, der måtte være, om der så skal køres jord, ordnes grene, beskæres eller andet forefaldende arbejde.

Så giver havemanden sig i kast med det arbejde, men for både gartneren og havemanden er der meget udendørsarbejde at foretage sig, så man skal ikke være bange for at befinde sig udenfor i stort set al slags vejr – året rundt.

Så har man også en anlægsgartner, som er ham, der designer, hvordan en have skal se ud, vælger blomsterne ud og finder frem til, hvor alt skal plantes, så det samlede indtryk tager sig flot ud.

Hvem vil du helst være?