Få et godt tilbud på fornyelse af dine gulve

Få et godt tilbud på fornyelse af dine gulve

Trænger dit gulv til at blive shinet op? Nogle gange lægger man ikke mærke til, hvordan det langsomt at blevet slidt og grimt at se på, men det kan pynte gevaldigt på hele hjemmet at få poleret eller slebet gulvet og derefter behandlet med f.eks. lak, så det bliver flot og glat at se på igen. Træets flotte struktur træder frem, og du får ridser og ujævnheder væk. 

Kan du selv slibe gulvet?

Du kan vælge selv at slibe gulvet, men ved du egentlig, om det kun behøver blive poleret, eller om det skal slibes? Og er du sikker på, du ender med det bedste resultat? GulvKanonen i Assens kan give dig en god pris på behandling af dit gulv, og så er du sikker på, du ender med at være tilfreds og ikke skal ud i nogle ekstraudgifter. GulvKanonen yder i øvrigt deres service i hele landet.

GulvKanonen er specialiseret i gulvarbejde

Som professionelle gulvslibere kan GulvKanonen med deres over 10 års erfaring rådgive dig, så dit gulv får det udseende, du ønsker, og så gulvet i øvrigt holder bedre fremover. GulvKanonen laver ikke andet end at forbedre gulve, så de ved, hvad de laver. Det er samme princip, de benytter, hvis du har en trappe, bordplade eller en træterrasse, du skal have slebet. De har 3 års garanti på deres gulve, sikrer dig høj kvalitet i gulvarbejdet samt rådgivning, slidstyrke og en god pris – og så reagerer de hurtigt, når du kalder. I øvrigt får du god rådgivning om efterbehandling af gulvet. 

GulvKanonen får gode anmeldelser på Trustpilot. Kunderne udtaler bl.a., at servicen har været upåklagelig. Jeppe siger, at rådgivningen om efterbehandlingen af gulvet var god. Ifølge Josefine overholder de deres aftaler og gjorde hendes gulve lyse og pæne. Også Sandra er fuldt ud tilfreds, da hun kalder sit valg af GulvKanonen “perfekt”.