Hvis gulvslibning priser er til for at prakke dig noget unødigt på

Hvis gulvslibning priser er til for at prakke dig noget unødigt på

Kender du det med, at du er taget ned i en forretning, fordi du har set et godt tilbud på en given vare, som du har sat dig for at købe?

Så finder du også den vare, men ekspedienten eller en lidt for kæk salgsassistent begynder så at forklare dig, hvad du er nødt til at købe sammen med den her vare, hvis du skal have det optimale ud af det.

Når du så forlader butikken, har du posen fuld af en masse varer, som du ikke anede, du havde brug for at eje, og du kan dårligt huske, hvad det ene og andet var til for.

Måske lærer du så at forstå det, men når du skal være ærlig for dig selv bagefter, så var det måske lidt for mange penge at kaste efter noget relativt ligegyldigt, der ikke ligefrem gjorde en uovertruffen oplevelse ud af det første.

Men du vil ikke tabe ansigt i butikken og vælger således ikke at returnere det.

Det kan man faktisk også ende med at komme ud for, når man skal have at gøre med gulvslibning priser.

For måske er der sat sådan en billig pris på gulvafslibningen, at du slår til med det samme, eller også lovet de dig, at prisen bliver lav, når arbejdet endelig er udført.

Men når det så sker, så foreslår det arbejdende folk for dig, at der skal laves noget tilsvarende, en ekstra ydelse, eller du skal have ordnet nogle gulve i nogle andre lokaler.

Og siden de jo er fagfolk, så lytter du jo til dem og takker ‘ja’.

Men måske var det lige en oversatsning at acceptere dette, fordi de bare agerede eksperter og forsøgte at lave mersalg på stedet, selvom det reelt ikke var nødvendigt.

Det er ofte sådan, man tjener penge på nedsatte varer.

Giv dig i akt for den slags fiduser!