Kan du stole på Trustpilot, når du skal finde en håndværker?

Kan du stole på Trustpilot, når du skal finde en håndværker?

Du er i markedet for at finde den bedste gulvsliber, men hvordan gør du det – og kan du overhovedet stole på de anmeldelser, du kan finde på nettet af en given virksomhed?

Trustpilot har mange gange fået kritik for ikke at være til at stole på. Vi har talt med Gulvkanonen (https://gulvkanonen.dk/), der får gode anmeldelser af deres kunder på sitet for at høre, hvad de mener.

“Vi er naturligvis trætte af, at nogle folk er skeptiske omkring Trustpilot, fordi det reelt set er vores eneste mulighed for at vise vores kunder, hvad andre kunder mener om os. Som du selv kan se, får vi rigtig gode anmeldelser, og det skyldes, at vi lægger os i selen for at give kunden en god oplevelse.”

Men oplever de, at folk overhovedet skæver til sitet, inden de indhenter et tilbud?

“Ja, vi har masser af kunder, der siger, at de ringer, fordi de kan se, at andre kunder har givet os gode anmeldelser. Det er jo mega fedt, og heldigvis har vi også flere steder, hvor vi kan vise vores arbejde frem fysisk, så vi kan støtte om om anmeldelserne.”

Lyt til din mavefornemmelse

Er du ikke vild med tanken om at stole på internettes mange anmeldelser, kan du i stedet indhente to-tre forskellige tilbud fra gulvfirmaer i lokalområdet, og derefter lytte til din mavefornemmelse. Hvad føles mest rigtigt, og hvor ser du størst sammenhæng mellem pris og kvalitet?

“Der er ikke noget i vejen for at ringe og tage en snak med den gulvvirksomhed, du gerne vil samarbejde med. For dem til at fortælle, hvordan de vil gribe arbejdet an, og spørg ind til forskellige ting, så du kan få en fornemmelse af, om det er en professionel virksomhed, der er villig til at lægge kræfter i at tilbyde en god service,” forklarer Gulvkanonen.