Lad din maler i Hellerup klare istandsættelsen

Lad din maler i Hellerup klare istandsættelsen

Har familien besluttet at bosætte sig i Hellerup, og er I allerede kommet i besiddelse af et hus eller en lejlighed i det skønne område? Så bør du sørge for at boligen bliver sat i stand af dygtige håndværkere, her under en faglært maler.

Kan jeg selv male min nye Hellerup-bolig?

Der er selvfølgelig intet i vejen for at du selv svinger kost og spand og pensel i din nye bolig i Hellerup. Du skal blot forberede dig på at du først skal ud og svinge dit kreditkort – og at du hurtigt kan komme til at sætte mange uger af til projekt indvendig maling af boligen.

Malerarbejde kan nemlig hurtigt begynde at gribe om sig. Samtidig vil man have en tendens til at undervurdere omfanget af malerarbejde fra begyndelsen. Men som arbejdet skrider frem vil det hurtigt stå klart at det langt bedre kan betale sig at hyre en dygtig maler til at udføre arbejdet.

Først og fremmest skal du være opmærksom på at de direkte udgifter i forbindelse med malerarbejde hurtigt kan løbe op. Du vil skulle indkøbe diverse malergrej, for eksempel pensler og ruller, bakker og spande, spartler og måske endda en trappestige hvis du ikke allerede er i besiddelse af sådan én. Og du vil selv skulle forestå indkøb af materialer så som primer, grunder, vægmaling, lofthvid, træmaling, spartelmasse, malertape og afdæknings materialer (pap og plast).

Dette kan ret hurtigt løbe op – det er ingen gratis omgang selv at forestå maling af vægge, lofter og indvendigt træværk i en bolig. Lægger man disse udgifter sammen med dit forventede tids forbrug vil det lynhurtigt vise sig at du er bedre tjent med at hyre en dygtig maler. Og til det formål kan du med fordel vælge Malerkanonen.

Du kan læse mere, og finde den rette maler i Hellerup, på https://malerkanonen.dk/maler-hellerup/