På den her måde gør du dine badeværelsesfliser bedst rene

På den her måde gør du dine badeværelsesfliser bedst rene

Du skal huske at gøre dine fliser på badeværelset godt pæne jævnligt, om de så har lidt år på bagen eller lige er købt fra https://shop.badogfliser.dk/

Netop hvis de har et godt stykke tid bag sig, er det endnu vigtigere, at man husker at gøre dem rene med jævnligt mellemrum, så snavs, skidt og kalk ikke sætter sig som belægning, der ikke er til at få af – det kan endda ende med at blive en ren bakterierede.

Derfor bør du næsten lave et skema for, hvor tit og ofte det er nødvendigt for dig at gøre rent på badeværelset og virkelig komme til bunds i alt skidtet.

Men allerede før da starter det, for efter hvert bad bør du tage skraberen og fjerne alt vand fra fliserne. Kør gerne lige en tur efter igen bagefter for at være sikker på, at al vandet er kommet af, for det er med vand-belægning, at kalkaflejring kan begynde at sætte sig.

Det er måske ikke til at se i starten, men langsomt vil det komme til syne og stoppe afløb med videre, og den indgroede type af den slags er virkelig svær at fjerne.

Udover at fjerne vand med skraberen efter hvert bad, så skal du også huske at vaske efter med vand og sæbe hver de vasketure på badeværelset, du tager, og lige huske at benytte dig af noget kalkfjerner også, så du kan dit for, at det ikke sætter sig for hårdt.

Den type rengøring kan man gøre af den overfladiske art, men det hele hjælper til, og når der så skal komme gæster forbi, så tager man lige at gør ekstra grundigt rent fra top til bund, så det kommer til at se knivskarpt ud.

Sådan sikrer du dig, at du får en pænt og rent badeværelse, om det så er med nye eller gamle fliser.